Bij Wijnen&Zn in Apeldoorn ga je op voor het wijnvignet!

Op 25 mei a.s. van 10.00 tot 16.00 uur combineert Wijnen&zn op een eigenzinnige en eigentijdse wijze het behalen van het eerste Wijndiploma (de opstap naar SWEN 1) met leren in de praktijk door te proeven, te lunchen, vragen stellen en leren op één dag!
“De begeleiding van deze dag hebben we in vakkundige handen van Marja van Beek gegeven. Wijndocent, schrijfster van het wijn.blog, Registervinoloog en wijncoach. Marja schrijft ook voor het online wijnmagazine Smaakvanwijn.com een uitgave van het Wijncoachingbureau te Soest” aldus eigenaar Jan Kalvenhaar.

De cursus voor het basisexamen Wijnvignet is gericht op het genieten en het spelenderwijs leren van de wijntheorie en achtergronden over wijn&spijs.  Centrale vragen rond de thema’s: hoe je iets makkelijker kunt kiezen, hoe je goede combinaties kunt maken, waar je voorkeuren liggen en ook hoe kun je net even beter bluffen dan de buurman. (U weet wel die man die het altijd zo goed weet, of toch ook weer niet?)

We gaan een dag lang met allerhande wijnstijlen, diverse druivenrassen en verschillende kleuren wijn aan de gang. Heel interactief met de neus in de wijn! Tussen de middag een broodjeslunch met een kopje soep, daarna verder door de wereld van wijn. Aan het eind van de middag toasten we met u op een geslaagde en gezellige dag en het behaalde diploma.

We werken met een mooi cursusboekje dat u na afloopt natuurlijk mee naar huis neemt!

Het door u behaalde diploma Wijnvignet wordt landelijk erkend als het basisexamen wijn, de SWEN basis.  Hierna kunt u rustig vervolgen met de Wijnoorkonde, het Wijnbrevet en zelfs uiteindelijk een plaatsje in op de Wijnacademie verwerven voor de opleiding tot vinoloog!

 

Lees ook:Wijnen & Zn in Apeldoorn en De Eerste Apeldoornse Wijnschool zijn er klaar voor
Lees ook:Zomerprimeur: Summerwineschool in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:In een dag je wijnvignet halen
Lees ook:De wijnacademie introduceert het Wijnvignet
Lees ook:Wijncursus voor studenten en horeca medewerkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>