De ‘kleine’ Champagneboer in the spotlights

“Rechtdoor, tot de t-splitsing, je rijdt er gewoon tegen aan. Het was warm en stil in Hourges, een klein plaatsje in de Champagnestreek net buiten de veel bereden Route Touristique de Champagne. Omdat Monsieur Lefebvre zijn Champagne niet middels bewegwijzering promoot, en hij ook geen bordje aan zijn huis heeft hangen is zijn champagne een beetje het geheim van de streekgenoten.”

 

Er is veel gezegd de afgelopen dagen over Champagne, hoe ze moet zijn, wie er Ambassadeur mag worden en ga zo maar door, dus misschien bent u wel een beetje Champagne-zat inmiddels. Toch wil ik de volgende post op de site van Catch 52 niemand onthouden.
Waarom niet? Omdat het hier nu eens gaat om het verhaal van de kleine negorij! Daar waar je de echte Champagne nog kan kopen. Bij de boer!
Een heerlijk verhaal van Michel Willems.

Lees ook:Nieuwe Champagne website
Lees ook:Wilt u Champagne ambassadeur worden?
Lees ook:Champagne shake
Lees ook:Video: Wat is champagne nu eigenlijk precies?
Lees ook:Champagne verkoop in de US stijgt 12%

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>