Italie vs Frankrijk

Nee, geen WK voetbal finale. Daar schrijf ik niet over. Dat doet mijn collega Remco van www.voetbal.blog.nl.

Maar in de wijnerij zijn er natuurlijk ook vele Italie vs Frankrijk wedstrijden. Ik ga vanavond naar de verjaardag van mijn schoonvader en ongetwijfeld komt die discussie weer aan de orde. Zijn goede vriend Frits is Francovinofiel, ik ben Italovinofiel en mijn schoonvader drinkt met allebei mee.

Ik zit in de wijnerij dus moet wel met goede verhalen komen natuurlijk.

Nu ben ik een paar weken geleden in Italie geweest naar een aantal wijnhuizen, dus heb ik wel wat stof. Maar nu kwamen mijn vierkante oogjes terecht bij Erik Asimov, die altijd lekker schrijft vind ik.

Hij heeft ook een leuk verhaal over italie vs frankrijk. Lees het hier.

Lees ook:Nieuwe DOCG in de Maremma
Lees ook:Vandaag was de eerste veiling van Winefield
Lees ook:De vorm van het wijnglas
Lees ook:Verenigde staten-Frankrijk 3-0
Lees ook:Castello Banfi heeft nu ook een hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>