Heruitgave wijnkrimi In Vino Veritas

Liefhebbers van wijnkrimi’s opgelet: van de Duitse auteur Carsten Sebastian Henn komt in mei een heruitgave van het eerste avontuur van chefkok Julius Eichendorff uit. Dit eerste deel, In Vino Veritas, is bij Amazon te krijgen voor € 7,99!

Lees je een beetje vlot Duits en ben je dol op wijn, goed eten én detectives, dan kan ik de avonturen van Julius Eichendorff erg aanraden. Er zijn inmiddels vijf delen: In Vino Veritas, Nomen est Omen, In Dubio Pro Vino, Vinum Mysterium en Vino Diavolo. De verhalen spelen zich af in het dal van de Ahr, een dichtbij Nederland gelegen wijngebied met vooral rode wijnen, rondom de lekkerbek én chefkok Julius Eichendorff, eigenaar van restaurant Zur Alten Eiche. Eichendorffer kan het niet laten zijn neus in allerlei zaken te steken, en wordt daardoor regelmatig betrokken bij het oplossen van misdaden in het dal. Heerlijk leesvoer voor regenachtige avonden, of zonnige terrassen!

Lees ook:Een wijn-restauranttip!
Lees ook:Alentejo ligt in Portugal
Lees ook:Belgian Wine Personality of the year
Lees ook:Nu de wijn nog bij ‘Vlees noch Vis’
Lees ook:Warm rood, nu het nog kan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>