Innovatief horecaconcept van Screaming Beans in het hart van Amsterdam

Nederland krijgt een vernieuwend, creatief  horecaconcept!

Opgezet en bedacht door de eigenaren van  Screaming Beans! Een pilot store zal aan de eerste Constantijn Huijgensstraat komen in Amsterdam. Initiatiefnemers zijn in de eerste plaats Charlotte Bubeck en Dick van den Heuvel. Zij openden twee jaar geleden in de Amsterdamse Hartenstraat de eerste Amsterdamse Screaming Beans.
Een bruisende denktank bestaande uit niemand minder dan Jacob Jan Boerma en Kim Veldmann van de Leest in Vaassen, verder  onder andere ook Edmond Asseily, eigenaar van de Burgundy Winebar in Beirut, werkte mee aan dit hippe plan.  In het nieuwe concept zal namelijk ook plaats ingeruimd zijn voor een bijzondere wijnbeleving! Wauw. Ik ben razendnieuwsgierig! Begin voorjaar is de opening gepland. Vanaf 1 maart is de website van Screaming Beans weer online! Daar zal het natuurlijk op komen te staan.

In het filmpje een kleine impressie van de SB in de Hartenstraat.

Lees ook:De duurste wijn van Amerika
Lees ook:Bord’eau meets Bordeaux
Lees ook:Kanye West promoot Moscato
Lees ook:Eerste pop-up wijnbar van Nederland geopend in Amsterdam
Lees ook:Een bijzondere lunch in De Zwetheul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>