Wijnexperts over eerlijke wijn tijdens Horecava

Het lijkt eerder regel dan uitzondering: wijn aanlengen met water! En de klant maar betalen… De aflevering van Keuringsdienst van Waarde (april) deed veel stof opwaaien in wijnland. Wat weten we van het productieproces van wijn? En is aangelengde wijn per definitie slecht? Drie grote ‘wijnnamen’ komen op 9 januari tijdens Horecava en Wine Professional aan het woord over deze thema’s bij de talkshow ‘Tafel voor twee’.

De eerste aflevering van ‘Tafel voor twee’ op maandag 9 januari kent drie topgasten:

•Alain Caron (tv-programma Masterchef)
•Gijs den Hollander (Sterwijnenthuis.nl)
•Cuno van ‘t Hoff (auteur Wijnalmanak)

Het gesprek zal gaan over het belang van een eerlijk wijnproduct en over de vraag of een transparant productieproces een garantie is voor de toekomst van de wijnen in de horeca.

‘Tafel voor twee’ is een scherpe horeca-talkshow met eigenzinnige meningen. Tijdens de Horecava 2012 zullen Samuel Sanders en Raymond Janssen elke dag van 10.00 tot 10.30 uur opvallende gasten ontvangen. Onderwerpen zullen actueel zijn, maar ook anders. Vooral de benaderingen van de gasten moeten niet alleen een smaakmakend, maar ook een smakelijk gesprek opleveren. De talkshows zijn te volgen via http://livestream.com/horecava. De opnames vinden plaats in de Amsterdamse delicatessenzaak Feduzzi.

Over 2personen
2personen zijn Samuel Sanders en Raymond Janssen. Beiden zijn geen onbekenden in de wereld van de communicatie én in die van de horeca. Sanders en Janssen helpen horeca-ondernemers met hun online-communicatie.

Lees ook:Horecava lanceert publieksprijs Horecava Innovation Award
Lees ook:Nederland houdt wel degelijk van wijn
Lees ook:Doof wijnproeven op Wineprofessional
Lees ook:Onderzoek naar wijnetiketten: vul de enquête in!
Lees ook:De Lazy Sunday Afternoon in SchultenHues&Friends!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>