Wijnreis naar Wenen

SNP komt dit najaar met een nieuwe wijnwandelreis. Onder leiding van vinoloog Theo Gerritsen worden Wenen en de Thermenregion bezocht. Bovendien staat een bezoek aan het beroemde klooster Klosterneuburg op het bezoek.

Je wandelt door de wijngaarden en bezoekt kelders, Heurigen en de bekende Naschmarkt. Je proeft verrassende wijnen, waaronder de bekende Gemischter Satz. De reis vormt een uitstekende mix van natuur, cultuur en culinair genieten!

Meer informatie in het recente SNP-magazine, te bestellen via de site van SNP.

Lees ook:Individuele 5-daagse trip naar opkomend wijngebied Granada
Lees ook:Kroket met Weense bubbels
Lees ook:Wijnreis Nederland en België
Lees ook:Wijnwandelen met Onno en Els
Lees ook:Perswijn brengt e-magazine over Beaujolais

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>