Weer een nieuwe +++ docent bij het Wijninstituut

‘t Ja, waar haalt die Sauerbier toch iedere keer zulke gepassioneerde gasten vandaan? Nu weer een nieuwe topper voor het Oosten van het land. Gaat deze Martin ook  met de Start meedraaien! Dan starten ze in het Oosten goed.
Volgens mij ging Start gisteren weer op verschillende locaties van start en zover ik heb gehoord waren  de cursisten weer erg enthousiast. Echt een gat in de markt.

Wel ik laat Martin, de nieuwste docent van het WI maar zelf even aan het woord.

 

“Laat ik mijzelf even aan u voorstellen.

Ik ben Martin van den Brink, 44 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn. Naast echtgenoot en trotse vader van een zoon en twee dochters heb ik een enorme passie voor wijn en golf.

Na een mooie carrière van ruim 25 jaar in de horeca, van Brasserie tot diverse 1 en 2 Michelin sterren restaurants van leerling tot Maître-Sommelier, heb ik ruim een jaar geleden de stap gewaagd om voor mijzelf te beginnen met NoNoNsense! Wijn Advies & Diensten.

Een bedrijf dat zich oa richt op Wijncursussen en Trainingen, Ad Interim Diensten en Thuisproeverijen voor zowel horecabedrijven als particulieren.

Ik heb de opleiding tot Register Vinoloog gevolgd aan de Wijnacademie in Maarn en deze succesvol afgerond.

Mijn “no-nonsense” stijl van lesgeven en trainen spreekt veel bedrijven en particulieren aan. Voor velen misschien even wennen, maar het resultaat mag er zijn: in 2011 hebben alle Wijnbrevet cursisten hun examen gehaald!

De wijncursussen die ik geef in Apeldoorn zijn dus voor zowel beginners als professionals uit de vakhandel/horeca. Bijvoorbeeld  “Kennis maken met Wijn” is een leuke en gezellige cursus voor beginnende wijngenieters die iets meer over wijn willen weten, verdeeld over drie avonden.

Voor  het Wijninstituut zal ik wijncursussen gaan verzorgen in Velp, Apeldoorn en in de toekomst Twente.”

Lees ook:Landelijke erkende wijnexamens in de lift
Lees ook:Tien vers gediplomeerden bij Oinos
Lees ook:Nieuwe cursus wijn-spijs door TV-kok Robèrt Verweij
Lees ook:Basiscursus Wijn en Wijnbrevet in Utrecht
Lees ook:Start bij het Wijninstituut met de ‘Start’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>