Nieuwe cursus wijn-spijs door TV-kok Robèrt Verweij

TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij start een nieuwe culinaire cursus. Dit najaar verzorgt hij in z’n kookstudio Culinair Centrum Beverwijk naast de wijncursus, kaascursus en biercursus ook de cursus Gastronomie & Inspiratie. Deze start op 15 oktober 2011.

De cursisten leren wijn en spijs combineren met de moderne uitgangspunten. Daarnaast worden ook bier, koffie en thee behandeld omdat deze niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse gastronomie.

Doelgroep
De cursus is bedoeld voor koks, sommeliers, foodies, fooddesigners, thuiskoks en wijn/spijs-liefhebbers. Vanwege de horeca-werktijden is gekozen voor de zaterdagochtend. Enige basiskennis over gerechten en wijn wordt aangeraden. Aan het combineren van wijn en spijs ligt behoorlijk wat theoretische kennis ten grondslag. Die kennis moeten de cursisten thuis tot zich nemen de lessen zijn vooral bedoeld voor veel proeven, vergelijken en combineren. Iedere les is inclusief educatieve lunch.

Data
De cursus zal 5 zaterdagen beslaan van 10.00 tot 14.00, met als eerste datum 15 oktober 2011. De cursus zal gaan plaatsvinden in het voorjaar en in het najaar. Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum is 12.

Meer informatie

www.TeesT.nl

Lees ook:Nieuwe gastronomische wijncursus
Lees ook:Vierde Italiaanse Sommelier cursus 2012
Lees ook:Wijncursus kalender voor het najaar in Soest
Lees ook:Italiaanse wijncursus voorjaar 2013
Lees ook:Stilla is niet meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>