Wijn, Spijs & Muziek

mondOp donderdag 4 april bundelen Soul&Bliss, AnyWine en Delicado Delgado hun krachten
Ter gelegenheid van de Wijn, Spijs & Muziekavond op 4 april as. zal de Kamper band Soul&Bliss de muziek verzorgen. Deze band is in korte tijd een graag geziene gast geworden bij diverse gelegenheden omdat er meteen een goede sfeer is zodra ze gaan spelen. Ook in deze intieme setting met maximaal 25 gasten voelt Soul&Bliss zich als een vis in het water.

Cateraar Delicado Delgado is gespecialiseerd in tapas en mediterrane gerechten. Opgegroeid in Catalonië en met Andalusisch bloed, wil Lurdes haar passie voor koken, eten en haar cultuur met u delen.

De setting is heel speciaal: een ruime `huiskamer` als decor, een Catalaanse kokkin die verantwoordelijk is voor de tapas, en een ervaren vinoloog die de perfecte match verzorgt tussen de gerechten en de wijn. In vijf gangen worden verschillende tapas met bijzondere wijnen geserveerd, en Soul&Bliss overgiet dit alles met haar eigen muzikale saus, afgestemd op de wijn. Uiteraard is het geluidsniveau bescheiden.

Kortom, dit is een unieke kans om van dichtbij te genieten van de fantastische zangeres Linda Westera met haar band Soul&Bliss. En dat nog wel onder het genot van goed eten en goede wijn! Na afloop zult u het pand verlaten met een in alle opzichten verzadigd gevoel.

Klik om de uitnodiging te zien, met daarin de locatie en de kosten!
Tot ziens op 4 april.

Lees ook:Spannend drieluik over Food&Wine bij het WIjncoachingbureau
Lees ook:Motörhead start met wijnverkoop
Lees ook:Cavabar in Londen
Lees ook:Wijn-spijs combinatie: Hertenbiefstuk met Malbec
Lees ook:Fruitige zomerwijn in vier varianten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>