Fruitige zomerwijn in vier varianten

Persbericht: Jacob’s Creek Moscato:

Rotterdam, 23 april 2013 – Met een veelbelovende zomer in het vooruitzicht brengt Jacob’s Creek, het toonaangevende wijnmerk uit Australië, met vier fruitige Moscato’s een nieuwe smaaksensatie naar Nederland. Jacob’s Creek Moscato is de ideale wijnpartner op een zwoele zomeravond. En of het nu om een picknick, barbecue of heerlijke maaltijd gaat: de frisse en levendige zomerwijnen van Jacob’s Creek geven iedere gelegenheid een extra feestelijke dimensie.

Met de Moscato-range vol frisse sprankelende fruitsmaken speelt Jacob’s Creek in op de trend voor lichte, frisse en fruitige wijnstijlen en zijn de wijnen een perfecte match voor de ontspannen zomeravond. Er zijn vier varianten binnen de nieuwe Jacob’s Creek-lijn: een mousserende witte en rosé én een licht frizzante witte en rosé.

De witte en rosé Jacob’s Creek Moscato hebben frisse sorbetachtige smaken met een lichte frizzante om de zachte zoete fruitsmaken te balanceren. De rosé heeft tonen van rood zomerfruit, en bevat de witte wijn aroma’s van tropisch fruit en witte perzik. Gekoeld geserveerd passen ze perfect bij pittige vis of Aziatische gerechten waarbij het fruit een heerlijk contrast geeft bij de kruiden. Daarnaast kunnen ze ook heerlijk worden geserveerd als aperitief of in combinatie met een verse zomerse fruitsalade.

Every day celebration
Met Jacob’s Creek Sparkling Moscato hoef je niet langer op bijzondere gelegenheden te wachten om een fles bubbels open te maken: de witte en rosé-variant zijn perfect voor ‘every day celebration’. Het lichte en verfrissende bouquet van tropische aroma’s, peer en tonen van meloen van de ‘Sparkling Moscato’ wit vormt een perfecte combinatie met gerookte zalm, antipasti, gegrilde zeevruchten en pittige Aziatische gerechten. De aroma’s van framboos en aardbeien, een hint van peer én de elegante, frisse afdronk van de Sparkling Moscato Rosé zijn de perfecte begeleiding bij BBQ-vlees, zalm, frisse zomerse desserts of in combinatie met blauwe en zachte kazen (zoals brie). De vier nieuwe varianten zijn in Nederland vanaf 22 april exclusief bij Albert Heijn te verkrijgen.

Lees ook:Chardonnay van Jacob’s Creek heel herkenbaar
Lees ook:Het wordt een frisse zomer met Gallo Summer White
Lees ook:Roze bubbels van Barefoot Altijd een knalfeest met de Bubbly Pink Moscato
Lees ook:Kanye West promoot Moscato
Lees ook:Waarom drinken we eigenlijk witte wijn in de zomer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>