Cavabar in Londen

Niet alleen slecht nieuws uit Londen: de Engelse hoofdstad krijgt binnenkort zijn eerste cavabar. Yes! Dat wil ik ook! De cavabar wordt geopend door chef Jose Pizarro, die eerder een sherry en een tapasbar inrichtte.

De nieuwe bar heet Pizarro en zal zich richten op cava en Spaanse gerechten, anders dan tapas. Vooral soepen en stoofschotels zullen op het menu staan. Jose Pizarro vertelde Decanter.com dat hij genoeg had van opmerkingen over de slechte kwaliteit van cava. “In Spanje drinken we fantastische cava, maar helaas is goede cava minder bekend in de exportmakrten.”

Bron

Lees ook:US wijnwet gewijzigd: er mag nu voor 15% gecheet worden
Lees ook:Receptenboekje met Cava verschenen
Lees ook:Problemen voor Ilja Gort, of toch niet?
Lees ook:Zon in het glas: citroengranita met cava
Lees ook:Chapoutier onderzoekt Engels terroir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>