DE METAMORFOSE VAN BUYYOURWINE.COM

111500000036eeb9e0_fizzDe wijn webwinkel met de meeste wijnen is compleet vernieuwd. De metamorfose die www.buyyourwine.com heeft ondergaan, was noodzakelijk, volgens Majo Diepman, eigenaresse van BuyYourWine. Majo: “Wij stellen in alles wat we doen de klant centraal. Wijn kopen bij BuyYourWine moet een beleving zijn die voor herhaling vatbaar is. Onze compleet vernieuwde wijn webwinkel biedt nog meer dan voorheen optimale zoekmogelijkheden, nog uitgebreidere informatie, een vooral veilig en gemakkelijk bestelproces en niet te vergeten een sfeerbeleving die past bij het genieten van wijnen en alles wat daarmee te maken heeft”.

Nieuw platform
BuyYourWine is grondig te werk gegaan. “Wij hebben er bewust voor gekozen om de nieuwe wijn webshop van de grond af aan opnieuw op te bouwen op een nieuw platform in plaats van voort te borduren op de vorige webwinkel. Zodoende houden wij zelf controle over de verbeteringen die wij door willen voeren. Dat is een constante voor ons. Uiteindelijk draait het allemaal om de beleving van de klant. Daar doen wij het voor”, aldus Majo Diepman.

Zoeken gemakkelijk gemaakt
Om net die ene wijn te vinden uit de duizenden mogelijkheden, biedt BuyYourWine een keuze aan selecties die heel ver gaat. Zoekresultaten zin te filteren op wijn spijs combinatie, prijs, soort, land en wijnhuis. De zoektocht naar een wijn uit een land van persoonlijke voorkeur, wordt de bezoeker eenvoudig gemaakt met een opsomming van de wijnhuizen per land. De rangschikking van de producten is overzichtelijk en elke afzonderlijke presentatie biedt meer dan genoeg informatie om een keuze op te baseren. Een onbekende term wordt helder uitgelegd in het handige ‘Wijn ABC’. Het overzicht van de gevulde winkelmand is duidelijk en het bestelproces is, zeker voor de frequente bezoeker, snel en gemakkelijk gemaakt.

Aantrekkelijke aanbiedingen
Alsof het Blog, de video’s, het Wijn ABC en de uitgebreide informatie per product al niet genoeg wetenswaardigheden bieden, brengt BuyYourWine voor de wijnliefhebbers een nieuwsbrief uit die met regelmaat nieuwe wijnen voor het voetlicht zet, aantrekkelijke aanbiedingen in de etalage plaatst en de lezer attendeert op proeverijen en cursussen. De zoektocht naar die verrukkelijke wijn kan beginnen. Op www.buyyourwine.com.

Lees ook:Voorjaarsproeverij van BuyYourWine
Lees ook:BuyYourWine, de meeste wijnen…
Lees ook:Looking for a glass of wine? De leukste en beste wine bars van Nederland
Lees ook:Webwinkel Grapy.nl opent fysieke wijnshop
Lees ook:Wijnoverzicht.nl lanceert een nieuwe website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>