Voorjaarsproeverij van BuyYourWine

De webwinkel BuyYourWine start ieder voor- en najaar altijd met een uitgebreide proeverij. Dit keer is de proeverij op zondag 1 april.  Ook dit jaar is er een leuke overzichtsproeverij waar de klanten de wijnen kunnen zien en kunnen door proeven. Als altijd met een hapje erbij. Zondag 1 april van 14.00 – 18.00 uur bent u van harte welkom in hun pakhuis. Van de Elzas tot Nieuw Zeeland, u kunt het bij BuyYourWine bestellen.

 

Lees ook:Winterse wijnen bij BuyYourWine
Lees ook:Een lenteproeverij in Capelle a/d IJssel.
Lees ook:All that Wine and Jazz
Lees ook:Wijnmuseum gratis op 15 april
Lees ook:twee wereldreizigers in Marlbourough

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>