Webshop met alleen biologische champagnes

Vandaag, 1 februari, opent BiologischeChampagnewinkel.nl haar virtuele deuren. Deze nieuwe webshop zal enkel biologische en biodynamische champagnes op de markt brengen van makers als Fleury, Francoise Bedel & Fils, Emmanuel Brochet en Bruno Michel. BiologischeChampagnewinkel.nl brengt hiermee het grootste aanbod biochampagnes van Nederland bij elkaar, aldus het persbericht.


De shop is een initiatief van Frank Rozendaal, die anderhalf jaar geleden de wijnshop BiologischeWijnwinkel.nl lanceerde. Sinds enige tijd levert hij ook wijnen in België en nu vindt hij het tijd voor biologische champagnes, een grote liefde van deze groene ondernemer. “Geen wijn zo verleidelijk als champagne. In Nederland ontbrak het echter nog steeds aan een uitgebreid assortiment champagnes van biologische en biodynamische herkomst. Daar breng ik met deze shop verandering in, want biologische champagnes zijn prachtproducten. De makers werken op kleinschalige wijze, ze besteden veel aandacht aan hun product en ze hebben oog voor het leven in de wijngaard. Die aandacht proef je terug in hun champagnes en dat laat je dubbelop genieten!”

Momenteel biedt BiologischeChampagnewinkel.nl elf champagnes aan. De komende tijd zullen daar nieuwe champagnes aan worden toegevoegd en ook volgen er halve flesjes en Magnums (1,5 literflessen). Naast wijn biedt de webshop ook verschillende accessoires en geschenkverpakkingen.

Om te vieren dat de shop is geopend, geeft BiologischeChampagnewinkel.nl tot 1 maart 10% korting op al haar champagnes. Ook is er een Valentijnsactie.

[Persbericht]

Lees ook:Poderi dei Colli
Lees ook:Groen en bio bij Gall&Gall
Lees ook:Torres opent shop-in-shop
Lees ook:By the Grape nu ook als winkel
Lees ook:Champagne aan Zee proeverij, 19 nov

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Webshop met alleen biologische champagnes

  1. karel brinkers

    Pure reclame en geen nieuws, lijkt mij. Wordt dat betaald?

      /   Reply  / 
  2. Mariëlla

    Karel, geen enkel nieuwtje dat hier verschijnt wordt betaald.

      /   Reply  / 
  3. karel brinkers

    waarom dan die gratis reclame voor een slimme wijnverkoper die jou er welbewust inluist? Als dat nieuws is ben je de weg kwijt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>