Groen en bio bij Gall&Gall

De nieuwe Proef& lag vandaag op de mat (en dus ook in de winkels, denk ik). Dit klantenblaadje van Gall&Gall is al weer een jaar in een nieuw jasje gestoken, en langzaam wordt de inhoud ook weer interessant om te lezen. Dit keer is het nummer geheel gewijd aan ‘groene’ en biologische wijnen, met zelfs een artikel van Han Sjakes over biodynamische wijn. Er is aandacht voor Nederlandse biologische wijn, van De Colonjes, en voor een opvallende, ‘eco friendly’ champagne van Pommery, POP Earth. Die vind ik eigenlijk wel spannend, en zal ik binnenkort eens testen voor hier en op Wijnkronieken (mijn andere blog).

Samen met de lekkere recepten van Jolande Vos is dit keer echt een leuk nummer geworden. Aanbevolen!

Lees ook:Video: Wat is champagne nu eigenlijk precies?
Lees ook:100 wijnen onder 5 euro
Lees ook:Nieuws van Proost & Co en de biologische wijnwereld
Lees ook:Gall&Gall komt met huismerklijn
Lees ook:Stem op je lievelingswijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>