Champagne aan Zee proeverij, 19 nov

VIJF JAAR CHAMPAGNE AAN ZEE 2001 – 2006

Champagne aan Zee, dit grootste bruisende evenement in Nederland wordt op zondag 19 november op majestueuze wijze gehouden in een nieuwe locatie: Hotels van Oranje.

In de afgelopen vier jaar slaagde Perswijn er in om Champagne aan Zee & Sprankelend op de kaart te zetten. Maar er kan nog véél meer … en op deze vijfde editie laat Perswijn u daar op verrassende wijze mee kennis maken!

Op deze mooie overzichtsproeverij zullen weer vele champagnehuizen vertegenwoordigd zijn. Daarnaast zijn er in verschillende andere zalen een keur aan fraaie mousserende wijnen uit de gehele wereld te proeven.

Tijdens dit evenement vinden er een beperkt aantal exclusieve masterclasses en presentaties plaats, waarbij afgevaardigden of producenten van een select aantal champagnehuizen hun mooiste champagnes laten proeven en er uitleg over geven.

Middels geleide proeverijen kunnen de bezoekers leren én genieten van sublieme spijzen in combinatie met bijzondere champagnes. Enkele topchefs van Nederland kiezen hun favoriete champagne en zullen daarbij heerlijke gerechten bereiden.

Als klap op de vuurpijl zal Perswijn tijdens Champagne aan Zee & Sprankelend een nieuwe geheel eigentijdse restaurantgids lanceren! Dat wijn hierbij een belangrijke rol speelt, behoeft geen nadere uitleg. Niet alleen sfeer, ambiance, bediening en gerechten worden kritisch en onafhankelijk door professionele inspecteurs beoordeeld. Nee, hierbij spelen de wijnkaart, sommelier, wijnarrangementen en de combinaties van wijn & spijs net zo’n belangrijke rol.
Ook wordt er op deze dag bekend gemaakt welke restaurants, chefs en sommeliers volgens deze gids de beste zijn. Op feestelijke en originele wijze zullen de prijzen worden uitgereikt.

Plaats & tijd: Hotels van Oranje te Noordwijk van 12.00 – 18.00 uur
Entree: € 39,50
Informatie & boekingen: www.wijnpers.nl/champagne
Arrangementen & overnachtingen: www.hotelsvanoranje.com

Lees ook:Bubbels proeven in het Kurhaus
Lees ook:Proeverijen deze zomer
Lees ook:Champagne aan Zee was een succes
Lees ook:Genieten van Champagne
Lees ook:Perswijn past evenementen aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>