Een Italiaans wijnbedrijf dat het wat marketing betreft tamelijk anders aanpakt dan de rest is het biologisch-dynamisch werkende La Vialla, in Toscane. Recent vielen hun wijnen weer in de prijzen: op het laatste concours van de Biofach in Neurenberg wonnen ze drie gouden medailles (voor de Barriccato, Torbolone enVin Santo) en één zilveren medaille voor de spumante Le Chiassaie.
Neem eens een kijkje op de website van dit bedrijf en geniet van de filmpjes, foto’s en de verfrissende aanpak. Heb je eenmaal iets bestelt bij La Vialla, krijg je de prachtigste productcatalogi, in het Nederlands, met heerlijke recepten. Ieder seizoen valt er hier weer zo’n likkebaardend lekker boekwerk in de bus. En de wijnen zijn nog erg goed ook.
Lees er meer over op Wijnkronieken
Lees ook:Laagalcoholische Mostovino van La Vialla
Lees ook:App voor wijnhuis Planeta
Lees ook:Filmpjes wijnmarketing awards te zien
Lees ook:Voormalig wijnhandelaar start videoblog
Lees ook:WijnWagentje-app voor Google Chrome: vind een recept bij je favoriete wijn
Wat een mooie site en zelfs in het Nederlands. Moet snel maar eens een fles op de kop tikken. Als iemand nog eens die kant op gaat en een review voor me schrijft, zou dat erg leuk zijn.
Dat hou ik in gedachten
Zo’n bericht zegt niet veel? Dezer dagen zei mij een topwijnmaker uit Zuid Afrika: al dat gedoe met wijn na de gisting beïnvloedt de smaak hoogstens voor 5%.