Topkoks en wijnhandel verzorgen benefietconcert voor Japan

Topkoks als Herman den Blijker, Marco Westmaas en Marcel van Zomeren koken aanstaande woensdag 13 april samen met nog een aantal collega’s uit Rotterdam een vegetarisch benefietdiner. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in Japan.

Gastvrouw en initiatiefneemster van het benefietdiner is Jenny Loh, van Restaurant Asian Glories in Rotterdam. Een tafel voor acht personen wordt verkocht voor € 1000,-. Alle tafels waren binnen enkele uren verkocht!

Naast Van Zomeren, Westmaas en Den Blijker werken Jim de Jong, Patrick ’t Hart, Danny Tsang en Jeroen van der Gaag mee aan het vegetarische diner. De gehele opbrengst van de avond zal ten gunste komen aan de slachtoffers van de ramp in Japan. Gekozen is voor de stichting Tzu Chi, de grootste boeddhistische organisatie ter wereld.

Bacchantes Wijnimport verzorgt de wijnen, eigenaar Gilles Faëlens schenkt ze gedurende de avond. Bovendien zal Gilles proberen een vat Clocher de Limoux te veilen, aankomend weekend is namelijk deze beroemde veiling in Limoux.

De Nederlandse theesommelier Kasia Vermaire zal de mooiste theecreaties van Emeyu aan de gasten presenteren. De muziek is in handen van DJ Jen Min Lau in samenwerking met zanger Lou Prince.

Aanstaande donderdag lees je op www.bacchantes-online.nl hoeveel het diner in totaal heeft opgebracht.

Lees ook:Gastvrij Rotterdam
Lees ook:Een woelige week in de kokswereld
Lees ook:Toques et Clochers – Limoux – en heel veel vaten wijn
Lees ook:RoparunSoest organiseert een Spetterend Benefietdiner bij Eetvilla Van den Brink
Lees ook:Orange Babies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>