RoparunSoest organiseert een Spetterend Benefietdiner bij Eetvilla Van den Brink

Een klein zijstapje, met wel een zekere link naar wijn (die  u gaat drinken in de vertrouwde ambiance van Eetvilla van den Brink tijdens het Benefietdiner) is de volgende opmerkelijke gebeurtenis. “Soest gaat – net als vele anderen – op pad met Roparun”.  Wat is dat dan: De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het  bijzondere motto van de Roparun is al jaren:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Uit Soest doet Het Smurfit Kappa Team mee bestaande uit ruim 25 vrijwilligers: teamchef, fysiotherapeuten, fietsers, catering, chaffeurs én 8 lopers.

 

Op  25 april organiseren ze  het benefietdiner “Het Genereuze Genieten”. Een diner waarvan de de opbrengsten ten goede komen aan de mensen met kanker. U leest hier alles over op de site van Roparunsoest, waar u ook kunt inschrijven.

 

Lees ook:Landelijke wijnboerderij aan de rand van het dorp
Lees ook:Wijnhandel Henri Bloem op de fiets voor Alpe d’HuZes
Lees ook:Amsterdamse Politie sponsort KiKa met MegaRen en Wijn
Lees ook:Wijnmuseum neemt deel aan NL Doet
Lees ook:Smaak van wijn nieuw online magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>