Inschrijving ScriptiePrijs Wijn 2011 geopend

Ieder jaar looft het Productschap Wijn de ScriptiePrijs Wijn uit voor de beste scriptie over wijn in de meest brede zin. Met deze prijs wil het Productschap Wijn het onderzoek naar wijn als cultuur- en handelsproduct stimuleren en een brug slaan tussen studenten en de ondernemers uit de wijnsector.

Ken je iemand die studeert aan een Nederlandse Universiteit of Hogeschool in het studiejaar 2010/2011? Stuur dan dit bericht door. De student die zijn scriptie over wijn aan ons instuurt, maakt kans op een geldbedrag van 1500 euro en een te gekke wijnreis naar de Champagne.

De scriptie kan gaan over: wijn als agrarisch product, wijn als cultuurproduct, wijn als handelsproduct, wijn als scheikundig product, wijn en geschiedenis, wijn en recht, wijn en techniek, wijn en gezondheid, wijn en spijs, enz.

Klik hier voor de deelnamevoorwaarden en voor de scripties van de winnaars en genomineerden van de voorgaande jaren. Scripties dienen vóór 10 augustus 2011 bij ons binnen te zijn. De ScriptiePrijs Wijn wordt uitgereikt in de Nationale Wijnweek op donderdag 6 oktober 2011 in Den Haag.

Lees ook:Scriptieprijs WIJN uitgereikt
Lees ook:ScriptiePrijs Wijn voor scriptie over duurzame wijnbouw
Lees ook:Uitreiking scriptieprijs tijdens de Perswijn Winterproeverij te Wassenaar
Lees ook:Vindict’s oprichter Weinakademiker
Lees ook:Nederlandse WIJNscriptieprijs 2007 uitgereikt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>