Weg van wijn: nieuw boek van Onno Kleyn

Sinds dit weekend in de winkel: het boek Weg van wijn, speciaal voor liefhebbers van de recepten van Onno Kleyn en zijn wijnrecensies.

Donderdag was de presentatie, inmiddels ligt het in de winkels: het nieuwste boek van culinair schrijver Onno Kleyn. Kleyn is bekend van zijn recepten in de Volkskeuken (Volkskrant) en zijn culinaire (reis)boeken. Het boek bevat een bundeling van teksten die hij voor diverse media over wijn schreef, en maakt een reis door diverse mediterrane landen. Ik mocht het boek al wat eerder ontvangen, en las er op een lange treinreis al een fors stuk in. En ik kan je zeggen: het is inderdaad zeer sappige lectuur. De meeste verhaaltjes zijn opgehangen aan een geproefde wijn, waarmee het boek eigenlijk ook een verkapte wijngids is. Gelukkig eentje zonder maximum prijzen! En meestal lees een wijngids ook niet zo lekker weg. Wat mij betreft een aanrader, waar ik op Wijnkronieken nog wat uitgebreider aandacht aan zal besteden binnenkort.

Weg van wijn. De lekkerste wijnverhalen van Onno Kleyn, Nieuw Amsterdam 2011, isbn 978 40 468 0961 7, prijs € 19,95

Lees ook:Win een wijnboek van Onno Kleyn!
Lees ook:Verwacht: nieuw wijnboek Onno Kleyn
Lees ook:Cursus Culinair en Wijnschrijven van Onno Kleyn
Lees ook:Onno Kleyn gastredacteur 4e BTG-Magazine
Lees ook:En de winnaars van het boek Weg van wijn zijn….

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Weg van wijn: nieuw boek van Onno Kleyn

  1. Pingback: Win een wijnboek van Onno Kleyn | Wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>