Aroma-workshop op Château Suduiraut

Ben je dit jaar in de omgeving van Bordeaux, en geïnteresseerd in een aroma-workshop? Haast je dan naar Château Suduiraut, waar bezoekers sinds december hun zintuigen kunnen trainen door deelname aan een bijzondere proeverij.


Château Suduiraut is een Sauternes Premier Cru Classé, en staat bekend om zijn grote zoete wijnen. De aroma’s van deze wijnen zijn zeer complex en intrigerend. Tijdens een blindproeverij leren de deelnemers de primaire, secondaire en tertiare aroma’s van een Sauternes onderscheiden, door het proeven van drie verschillende jaargangen Suduiraut: 2006, 1999 en 1989. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de workshops, variërend in prijs van 6 tot 25 euro.

Bron en meer informatie

Lees ook:Marathon in Sauternes
Lees ook:Nu in de Sauternes
Lees ook:Serie interviews met topchateaux Bordeaux
Lees ook:Wine Wonders of the World
Lees ook:Oogst in Frankrijk toch al begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>