Duits wijnwandelweekend

Het Duitse Wijninstituut organiseert in het weekend van 16 en 17 april voor de derde keer een landelijk wijnwandelweekend. In alle Duitse wijngebieden zijn samen meer dan 100 activiteiten op wandelgebied gepland. Of je nu van een gemoedelijk kuiertochtje of een stevige tocht houdt, voor ieder is er wat wils.

De Duitse wijngaarden zijn in de lente fantastisch mooi, met uitbottende wijnranken en overal bloesem aan de bomen. Dichtsbijzijnde wijngebied is de Ahr, nog geen drie uur rijden van Utrecht. Ik kan het je van harte aanbevelen. En natuurlijk is het ook na het wandelen overal heerlijk toeven, met een glas op een terras… Alle informatie vind je in de brochure ‘Wandern wo der Wein wächst‘ of op de site van het Duitse Wijninstituut.

Lees ook:Pop-up wijnstore in hartje Utrecht
Lees ook:Wijnbar VinVin in Utrecht
Lees ook:Wijntoerisme in het Belgische Hageland
Lees ook:Wijnfeesten voor de liefhebber van Duitse wijn
Lees ook:Rieslingweek in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>