Rieslingweek in Nederland

Om de Nederlandse consument de vele mogelijkheden van Riesling te laten ontdekken, organiseert het Duits Wijninstituut in samenwerking met het Informatiebureau voor Duitse Wijn vanaf a.s. zaterdag een RieslingWeek.

In de week van 4 tot 12 juni  bieden een 70-tal deelnemende restaurants ten minste drie Duitse Rieslings aan, waarvan er minstens één droog (niet-zoet) smaakt. Tevens biedt elk participerend restaurant zijn gasten een gerecht of menu aan dat is afgestemd op Duitse Riesling(s). De verschillende acties/menu’s die de deelnemende restaurants zullen voeren tijdens de RieslingWeek worden in de loop van de maand mei op www.duitsewijn.nl bekendgemaakt.

Ook is aan deze campagne een wedstrijd verbonden. De gasten ontvangen tijdens hun bezoek aan één  van de deelnemende restaurants een 3-tal vragen over Duitse wijn.

De prijzen zijn:
1e prijs: Een gastronomisch Rieslingweekend met wellness in een van de Duitse wijngebieden.
2e – 5e prijs: Een Rieslingpakket

Meer informatie

Lees ook:Tweede editie Rieslingweek – 1 tot 17 juni 2012
Lees ook:Duitse wijnen proeven?
Lees ook:Meer duitse wijn
Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:10 t/m 16 september: Chianti Classico Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>