Design kurketrekkers van Artis

Hou je van mooi vormgegeven kurketrekkers? Kijk dan eens wat het Italiaanse merk Artis je te bieden heeft! Ik maakte kennis met de stevige, robuuste lijnen van de Artis ‘cavatappi’ (kurketrekkers) in Brescia, en was helemaal verkocht. En toen won ik ook nog een mooi exemplaar ook!

Artis was aanwezig met een stand op de eerste dag van de European Wine Bloggers Conference in Brescia.  Zij organiseerden een leuke actie om hun ‘cavatappi’ onder de aandacht te brengen: als je met een zelfgekozen kurketrekker een kurk uit een fles trok, maakte je kans op één van hun fraaie producten. Ik trof een kruk met ‘You win’ en ging terug naar Nederland met een hefboomkurketrekker!

Artis is een initiatief van vormgever Giuseppe Todeschini en de technologische ontwerpers van Trasmissioni Buzzolan. Giuseppe en Sara Buzzolan staan garant voor het technische vernuft, Giuseppe Todeschini is een bekend vormgever uit Vicenza.

En mocht je geïntrigeerd zijn door de foto: een van de verkoopkantoren zit in Nederland! Utrecht Design is een webshop met allerhande accessoires voor de keuken en het huishouden. Wijn en eet-attributen horen daar uiteraard ook bij. De Artis-kurketrekkers passen prima in hun assortiment. Wil je de kurketrekkers even voelen en uitproberen: Utrecht Design heeft een showroom in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Artis is ook te vinden op Facebook, en heeft op haar website een leuk filmpje over EWBC.

Lees ook:VintageView, een uniek design
Lees ook:Video: Design meubels van wijnflessen en glazen
Lees ook:Franciacorta, gastheer voor wijnbloggers
Lees ook:Nieuw wijn retail concept valt in de prijzen: Grape District
Lees ook:Wijnlamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>