Tweede Kerstdag 2012

Goedemorgen,

Het is droog, een flauw zonnetje en de brunch staat op tafel! Prachtige Rosé Sekt uit Rheinhessen erbij, de kadoos liggen te stuiteren onder de boom.

Op de valreep twee tips voor wie al helemaal klaar is met Kerst en zich lekker op kan krullen op de bank.

De 10 culinaire trends van 2013 ten eerste! “Specifieke menu’s
Mensen die een bepaalde voedingswijze nastreven, worden in 2013 meer op hun wenken bediend. Foodies met een glutenvrij dieet, vegetariërs, ‘duurzame’ eters of veganisten krijgen in een groeiend aantal horecazaken specifieke menu’s voorgeschoteld.” Daar begint het mee! Lees de over de andere trends  hier verder!

Het bezoek van de Lunchredactie aan het eetkasteeltje Heemstede in Houten waar ze aten als in een sprookje! Zo lekker! Restaurant Kasteel Heemstede!

Lees ook:Veg! Samen met het Wijncoachingbureau
Lees ook:Zangeres Pink slankt af op wijn dieet
Lees ook:Eten en drinken in Hoornse musea
Lees ook:Bourgeuil, stad van kunstenaars
Lees ook:Poderi dei Colli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>