2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Blog zoekt schrijvers

  1. Schrijver

    Wat is juist de bedoeling? Misschien heb ik wel interesse. Onder mijn nickname vind je een voorbeeld.

      /   Reply  / 
  2. Jan Kort

    Ik wil wel wat wijnrecensies schrijven. Geef aan waar jullie voorkeur naar uit gaat en met welke frequentie dat moet. Ik ga af en toe ook naar proeverij (bijv. 9 mei a.s. bij Okhuysen). Kan goed proeven, ben echter geen vinoloog.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>