Welkom op wijn.blog.nl!

Welkom op het beste weblog over wijn in Nederland! Hier lees je elke dag de laatste nieuwtjes op het gebied van wijn.

Waar kan ik gratis wijn proeven deze maand? Wat is Eiswein? Wat is een lekkere wijn uit Chili? Wat drink ik bij een aardbeientoetje? Hoe goed wordt de oogst in 2006 in de Bordeaux? Antwoorden op deze en vele andere brandende vragen over wijn zijn vanaf 20 april 2006 te vinden op wijn.blog.nl.

Bijna iedereen drinkt wel eens wijn en zelfs meer dan bier of andere dranken. Bijkomend voordeel is dat je over wijn een leuk gesprek kan hebben. Dan moet je natuurlijk wel weten waar je het over hebt.

Daarom lanceert blog.nl een nieuw weblog over wijn. Op wijn.blog.nl zal wijnhandelaar en wijnliefhebber Hans Voorn dagelijks recente ontwikkelingen op wijngebied bijhouden, de lezer tips geven en zijn licht over wijnen en de wijnbusiness laten schijnen. Er is al veel lezenswaardigs op de blog, want Hans heeft de afgelopen weken al veel berichten geplaatst.

Het voordeel van de blog is, dat alle wijnliefhebbers ook zelf hun bijdrage kunnen leveren. Overal op de blog is ruimte voor aanvullingen, opmerkingen en discussie. Want wijn is niet alleen voor experts of alleen voor mensen met een wijnkelder, wijn is voor iedereen en van alle tijden.

De blog over wijn maakt deel uit van het netwerk van blog.nl , dat in juni 2005 van start ging. Het netwerk omvat momenteel 26 themablogs, het trekt 300.000 bezoekers per maand en het groeit met 25 % per maand. Meer themablogs zijn in voorbereiding.

Voor informatie:
Amstelveen, 20 april 2006, Blog Online B.V., 020 445 9931 of Hans Voorn, 0647 180 875

Lees ook:Blog zoekt schrijvers
Lees ook:Oproep: wijngaard gezocht die video wil maken
Lees ook:Niet alleen branden in Australie, wijngaarden in Zuid Afrika in gevaar
Lees ook:Interview Miles Mossop, Tokara Winery, Zuid Afrika
Lees ook:Wijn.blog ingevuld door Marja van Beek

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Welkom op wijn.blog.nl!

 1. Dré

  Hans,

  Wat ziet dat er leuk uit. Ik zet hem in mijn lijstje favorieten. Gefeliciteerd.

    /   Reply  / 
 2. Ben

  Ik ben het oneens met de stelling dat je niet een goed gesprek kunt hebben over bier. Ook bij deze drank zijn er vele soorten, maten, smaaknuances, verhalen over de herkomst etc.

  Neemt niet weg dat ik dit een leuke blog vind.

    /   Reply  / 
 3. Hans Voorn

  Ben, je hebt gelijk. Over bier kan je ook heel lang praten. Alleen ik zelf kan dat niet ;-)

    /   Reply  / 
 4. Ben

  Ik kan je wel wat leren denk ik…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>