De film Sideways kraakt Merlot af

Al in augustus meldden wij de komst van de film Sideways. Daarin wordt Merlot afgekraakt en Pinot Noir opgehemeld, samen met het bijbehorende Bourgogne. Direct steeg de omzet van Bourgogne en daalde de omzet van Amerikaanse Merlot.

Nu zijn de film en wijn critici hard bezig over de film na te praten. Ik vind zelf de columns van Eric Asimov in de New York Times altijd erg leuk en deze keer weet hij het verhaal zelfs om te draaien… Lees maar. Door deze film zijn de wijnproducenten gedwongen om betere Merlot te maken, dus dat was juist goed.

Haha. 

Lees ook:Paar dagen open laten staan voor je hem drinkt
Lees ook:Discussie over wijn ratings: goed of slecht?
Lees ook:De wijn van Bob Dylan
Lees ook:Wijn uit het jaar 2267
Lees ook:Italie vs Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>