Rosé proeven aan Zee

Niet gratis, maar wel een erg goed en uitgebreid evenement over rosé in een beachclub in Scheveningen. 17 en 18 juni, entree 39,50 inclusief maaltijd.

ROSÉ AAN ZEE 2006 : KIES JE FAVORIETE ROSÉ

Rosé is allang geen hype meer, maar wordt de afgelopen jaren meer en meer gedronken. Deze zomer zal 20% van de gedronken wijn rosé gekleurd zijn!

Door de grote verscheidenheid en kwaliteit wordt de keuze moeilijker gemaakt. Maar niet voor de bezoekers van ROSÉ AAN ZEE … hét strandevenement dat dit jaar al weer voor de vierde keer door Perswijn wordt georganiseerd.

Ook nu weer kunt u op het strand van Scheveningen ongecompliceerd genieten van heerlijke rosé’s: een ontspannen proeverij in vakantiesfeer, met tussen de 100 en 150 verschillende rosé’s uit de gehele wereld. U kunt er ontdekken welke rosé het beste bij u past en uw eigen lievelingsrosé uitkiezen. Want de verschillen zijn enorm, zo blijkt de proevers elk jaar weer. De uitgeschonken rosé’s worden aan het eind van de dag gecombineerd met een bijpassende strandmaaltijd. Inmiddels heeft dit evenement grote bekendheid verworven onder niet alleen liefhebbers en strandbezoekers, maar ook horeca, wijnhandel en pers weten het te vinden. Jaarlijks ontvangen we er meer dan 500 bezoekers.
De afgelopen jaren moesten we vanwege de overweldigende belangstelling velen teleurstellen

Datum en openingstijden : 17 & 18 juni 2006 van 16.00 uur – 21.00 uur
Prijs : Entrée inclusief maaltijd € 39,50
Locatie : Beachclub Oase, Noorderstrand, Zwartepad te Scheveningen

In Oase Beachclub kan, al naar gelang het weer het toelaat, buiten geproefd en gegeten worden. Rosé wordt niet alleen steeds meer dé zomerwijn, maar met een forse verkoopstijging van ruim 35% een voortdurend stijgende trend in alle seizoenen. Was tot 2005 rosé vooral favoriet bij jongeren en vrouwen, de verwachting is dat in 2006 ook steeds meer mannen deze wijn gaan kopen en drinken. Dit zal een verdere groei van de consumptie van rosé betekenen.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Lees ook:9 en 10 juni Rose aan Zee
Lees ook:Rose aan zee op 9 en 10 juni
Lees ook:Grote Nieuwe Wereld Proeverij
Lees ook:22 april Nieuwe Wereld Proeverij
Lees ook:Rosé in december KAN!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>