Wat is pétillant naturel?

Een van mijn favoriete nieuwsbronnen is Zestz, van Ronald de Nijs. Ronald werkt al jaren samen met foodtrendwatcher Marjan Ippel, die op Zestz regelmatig een nieuwe term in het ‘foodlingo’ uitlegt. Deze week gaat Marjan in op pétillant naturel. Je krijgt er dorst van….

Lees het hier, op Zestz.

Lees ook:Vers gesurfd: diepzeewijn(kelder)
Lees ook:What [not] to drink in 2011
Lees ook:Kies de Wijnwinkel van het jaar 2012
Lees ook:Tony Blair stuurt franse wijn terug
Lees ook:Een mergpijpje madeira, my dear?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>