11% van de aandelen KWV verkocht

Op zich niet spannend, maar de KWV heeft 11% van haar aandelen verkocht.

In het grotere geheel zie je wel rare dingen in Zuid Afrika. De nieuwe zwarte regering wil dat de wijn in ZA voor minstens de helft van de productie in handen is van gekleurde eigenaren. Positieve discriminatie.

En omdat de KWV by far de grootste is, is dat voormalig staatsbedrijf geforceerd in handen gekomen van gekleurde eigenaren, die echter helemaal niet veel ervaring hadden met wijnproductie. Nu, na een aantal jaren zie je dat dat weer goed gaat komen.

Lees hier het artikel.

Lees ook:Zwarten bezitten nog maar 1,5% van de wijngaarden
Lees ook:Wijn volgens Alain Coninx,
Lees ook:België is opnieuw een wijnland
Lees ook:Zware vorst in California
Lees ook:Een woelige week in de kokswereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>