Wat wordt de oogst 2011 voor Nederland?

De regen en de weinige zondagen doen niet echt vrolijk stemmen voor een goede Nederlandse oogst. De wijnboeren zelf heb ik er nog niet over gesproken, maar in de Stentor van vorige week stond een bericht over de wijnboeren in het Vechtdal, in het oosten van het land.

Bij de Reestlandhoeve doen ze nog geen uitspraken: eventueel kunnen mooie dagen de komende tijd nog een boel betekenen. Andere wijnboeren zijn nu al somber. We zullen het afwachten en ik hou jullie zo veel mogelijk op de hoogte.

Lees het hele artikel in de Stentor hier

Lees ook:Frankrijk pist op de EU wijnvoorstellen
Lees ook:Achterhoekse wijn neergesabelt door de experts
Lees ook:Wijngebieden in opstand tegen Europese Commissie plannen
Lees ook:Het Wereld Natuurfonds is tegen de schroefdop
Lees ook:Zwarten bezitten nog maar 1,5% van de wijngaarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>