Hotspotroute Rotterdam geïntroduceerd

Sightseeing, cocktailworkshops, diner, tuk tuk’s & champagne!

 

Deze week lanceert de horecatop van Rotterdam ‘Hotspotroute Rotterdam’. Deze route is hét antwoord op een onvergetelijke avond uit in de Maasstad. In één avond bezoek je alle places-to-be  die het metropool te bieden heeft. Cocktailbar Elit, restaurant Level en club Blender hebben hun krachten gebundeld om het meest originele uitje van Rotterdam in het leven te roepen.  Tijdens de Hotspotroute ontdek je in één avond de beste plekken van de stad: de pittoreske Oude Haven, het culturele hart van de Witte de Withstraat en het historische Maagd van Hollandkwartier.

 

Cocktails, Diner & Dancing

Het startpunt van de Hotspotroute is de schilderachtige Oude Haven van Rotterdam. Bar Restaurant Elit, gevestigd in het befaamde Witte Huis,  verzorgt hier een professionele en smaakvolle cocktailworkshop. Onder de begeleiding van een professionele cocktailshaker, maakt de groep de favoriete mixdrankjes en geniet je van een lekker hapje. Na de workshop navigeert de groep zich langs de architectonische kubuswoningen naar de volgende halte: restaurant Level in het Maagd van Hollandkwartier. In dit gezellige restaurant krijgt het gezelschap een smakelijk driegangenmenu voorgeschoteld in een knusse huiskamersfeer. Als uitsmijter van de avond brengt een hippe tuk-tuk de groepen naar de Rotterdamse nr. 1  club: Blender. In deze industriële club in de Witte de Withstraat wordt iedereen uitgebreid in de watten gelegd. Vrije entree, ontvangst op de ‘Red Carpet’ en een compleet ingerichte Special Service Table mét magnum fles champagne geeft de avond een spectaculaire wending. Hierna wordt er tot in de vroege uurtjes gedanst op de beats van de beste DJ’s uit Rotterdam en omstreken.

 

De kracht van Hotspotroute Rotterdam

Vooral voor mensen van buiten Rotterdam is het een hele opgave om een leuk avondje uit te plannen in het Rotterdamse.  Veel geliefde uitgaansgelegenheden zijn voor niet-Rotterdammers onvindbaar of liggen ver uit elkaar.  Initiator Ron de Jong is overtuigd van de kracht van de Hotspotroute. “Een route uitstippelen, leuke plekken zoeken, prijzen vergelijken; veel mensen hikken tegen de organisatie van een uitje aan”, legt De Jong uit. “Aangezien alle deelnemende zaken alles samen organiseren, kunnen wij de prijs bijzonder laag houden. Deze allesomvattende tour door de Maasstad is hét antwoord op al die saaie, verplichte nummertjes en geeft je de kans om Rotterdam op haar best te ervaren”.

 

Hotspots Rotterdam

Hotspotroute Rotterdam is het resultaat van de kersverse samenwerking van Blender, Elit en Level. Naast hun afzonderlijke kwaliteiten, hebben de drie zaken een belangrijke overeenkomst: cocktails. Het barpersoneel van de drie zaken wordt al jaren geloofd om hun uitmuntende vakmanschap op dit gebied. De Hotspotroute kan vanaf 6 personen gereserveerd worden op www.hotspotrouterotterdam.nl. Ook zijn er combinatie arrangementen mogelijk  met de ludieke cocktailstrippenkaart. Een originele manier om de beste cocktails van de stad te proeven in groepsverband.

Lees ook:Restaurant Cocktailbar Elit viert 5 jarig bestaan
Lees ook:Rotterdamse wijn-spijswandeling
Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:BETHANY’S BUBBELS & JAZZ CLUB MET RITA REIJS
Lees ook:Nieuwe Champagne website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>