14 dec gratis wijn proeven bij wijnveiling

Op zondagmiddag 14 december organiseert Winefield’s haar laatste wijnveiling van het jaar, met als toepasselijk thema ‘de Winter Sale’. De veiling zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in de Oranjekerk aan de 2e Van der Helststraat 1A in Amsterdam.

Het gevarieerde en uitgesproken Bordeaux aanbod beslaat deze veiling meer dan 270 lots. Onder de hamer komen onder andere een drietal grote collecties met heerlijke Bordeaux zoals Château Montrose 1970, 1976 en 1978, Château Figeac 1975 en 1976, die nu al lekker op dronk is. Daarnaast is ook de rest van de Grand Cru Classificatie ook goed vertegenwoordigd met Château Mouton-Rothschild, Château Haut-Brion, Château Latour, Château Lafite-Rothschild en Château Margaux en vele andere topwijnen.

GRATIS WIJN PROEVEN
Voorafgaand aan de veiling om 13:00 is er een uitgebreide voorproeverij waarbij u een selectie van de te veilen kan voorproeven. Deze duurt van 13:00 tot aanvang veiling en wordt geleid door Mark Savage MW.

Lees ook:Tour de France gaat druiven trappen in de Medoc
Lees ook:Nieuw wereldrecord prijs Mouton
Lees ook:Mouton veiling: 300.000 dollar voor een 45 jerobaum
Lees ook:Gratis wijn: Wijnveiling bij Glerum “de allerleukste veiling van het jaar”
Lees ook:Romanée-Conti geveild voor recordbedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>