Tips voor de kerst 1

KerstBent u uw kerstdiner al aan het plannen? Gaat u dit weekend proefkoken?

Welke wijn moet daar dan bij?

Samen met collega www.koken.blog.nl willen we u dit jaar een beetje helpen. Hier alvast wat algemene tips.

Eerst een paar tips 

We hebben als tip en als voorbeeld allereerst een paar typische wijnspijs combinaties voor u op een rijtje gezet. In onze kersttip 2 en 3 wat meer algemene tips.

Klik op het gerecht om een bijpassende wijn te zien.

Voorgerechten: Zalm, Foie Gras, Aardbeien, Carpaccio

Hoofdgerechten: Biefstuk, Entrecote, Ossehaas, Eend, Fazant, Haas, Kalfsvlees, Vitello Tonnato, Kalkoen, Kip, Konijn, Kwartel, Lam, Ossehaas, Parelhoen, Pate, Patrijs, Ree, Rundvlees, Struisvogelbiefstuk, Tonijn, Wild, Wild Zwijn

Nagerechten: Chocolade, Creme Brulee, Tiramisu, Zoete taart

Lees ook:Veel besproken ganzenlever
Lees ook:Dom Perignon presenteert Vintage 2003
Lees ook:Tips voor de kerst 3
Lees ook:Frankrijk voor de eerste keer aanwezig op Gastronomie
Lees ook:Recept voor reebiefstuk met wijncombi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>