Bent u uw kerstdiner al aan het plannen? Gaat u dit weekend proefkoken?
Welke wijn moet daar dan bij?
Samen met collega www.koken.blog.nl willen we u dit jaar een beetje helpen. Hier alvast wat algemene tips.
Eerst een paar tips
We hebben als tip en als voorbeeld allereerst een paar typische wijnspijs combinaties voor u op een rijtje gezet. In onze kersttip 2 en 3 wat meer algemene tips.
Klik op het gerecht om een bijpassende wijn te zien.
Voorgerechten: Zalm, Foie Gras, Aardbeien, Carpaccio
Hoofdgerechten: Biefstuk, Entrecote, Ossehaas, Eend, Fazant, Haas, Kalfsvlees, Vitello Tonnato, Kalkoen, Kip, Konijn, Kwartel, Lam, Ossehaas, Parelhoen, Pate, Patrijs, Ree, Rundvlees, Struisvogelbiefstuk, Tonijn, Wild, Wild Zwijn
Nagerechten: Chocolade, Creme Brulee, Tiramisu, Zoete taart
Lees ook:Veel besproken ganzenlever
Lees ook:Dom Perignon presenteert Vintage 2003
Lees ook:Tips voor de kerst 3
Lees ook:Frankrijk voor de eerste keer aanwezig op Gastronomie
Lees ook:Recept voor reebiefstuk met wijncombi