De Rotterdamse Museumnacht heeft als thema ‘Smaak’

Verwen de smaakpapillen tijdens Museumnacht
Midnight Wine & Dine bij Het Eigendom

Kunstliefhebbers en fijnproevers kunnen op zaterdag 10 maart hun hart ophalen tijdens de Rotterdamse Museumnacht met als thema Smaak. Tussen 20:00 uur – 02:00 uur hebben zij de gelegenheid om een nachtelijk bezoek te brengen aan ruim veertig galeries en musea. Op de route aan de Witte de Withstraat worden de smaakpapillen pas echt op de proef gesteld. In deze straat hangen smaakvolle stillevens met daaronder een verwijzing naar Het Eigendom. Van al dat kunst kijken wordt de mens hongerig en wat is dan fijner om de nacht af te sluiten met een goed glas wijn en een smaakvol gerecht. Wanneer de kunstinstellingen hun deuren sluiten is de wijnbar nog geopend tot 04:00 uur en kan er de gehele avond en nacht gerechten worden besteld van de normale kaart.

Wine is bottled poetry
In het meest levendige uitgaansgebied van Rotterdam opende wijnbar ‘Het Eigendom’ medio november zijn deuren aan de Witte de Withstraat. Gevestigd in een historisch pand is de horecagelegenheid een mooie aanvulling op het huidige horeca aanbod. Voorzien van grote ramen en een ruime bar heeft de wijnbar een gezellige en informele uitstraling met een laagdrempelig karakter. In een sfeervolle ambiance kan men ongedwongen genieten van een goed glas wijn. Met 100 verschillende soorten wijn op de kaart, waarvan 35 per glas zijn te bestellen en uit de hand worden geschonken, onderscheidt ‘Het Eigendom’ zich van andere wijnbars.

Overige informatie

Locatie Witte de Withstraat 45B 3012 BM Rotterdam 010 4137962
Geopend tijdens Museumnacht tot 04:00 uur
Website www.heteigendom.nl

Lees ook:Jazzy avond in wijnbar Het Eigendom
Lees ook:Nieuwe wijnbar in Rotterdam
Lees ook:Borrelen op straat bij design terras met staplaatsen
Lees ook:Tokyo Winebar Giorgio Armani
Lees ook:Wijnbar aan hipste straat van Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>