Beste wijnliefhebbers,
Waar wijnen vaak als eerste gepresenteerd worden zijn toch wel de vakbeurzen. Maar wat is nou de effectiviteit van vakbeurzen voor het introduceren van die nieuwe producten?
Mijn naam is Ruth Hage, 22 jaar oud en studente International Business and Languages aan de Hogeschool Zeeland. In het kader van mijn afstuderen, loop ik stage bij Sopexa Nederland en doe ik hierbij een onderzoek naar de effectiviteit van vakbeurzen om (Franse) producten op de Nederlandse markt te brengen. Om de effectiviteit van vakbeurzen en die van de jaarlijkse beurs France Vins te onderzoeken, vraag ik u een vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst kost enkele minuten van uw tijd, maar zou mij heel erg helpen.
Link naar de vragenlijst:
http://www.thesistools.com/web/?id=347205
Lees ook:10e editie van de vakbeurs
Lees ook:Mooie wijnbeurs voor wijnliefhebbers
Lees ook:Frankrijk voor de eerste keer aanwezig op Gastronomie
Lees ook:Frankrijk – Vin de Pays de France?
Lees ook:Vin de France uit Bordeaux