Streekproducten van Nederland
Genomineerd voor de “Versmarketeer Award 2013″
Lees verder...Genomineerd voor de “Versmarketeer Award 2013″
Lees verder...Kom langs en proef de TOP 30 van Perswijn! Op zondag 26 mei 2013 zal Perswijn samen met u de zomer inluiden en hun 25-jarig jubileum vieren! Dit vindt plaats in het Mövenpick Hotel in Amsterdam tijdens de Perswijn Zomerproeverij.
Lees verder...Beste wijnliefhebbers, Waar wijnen vaak als eerste gepresenteerd worden zijn toch wel de vakbeurzen. Maar wat is nou de effectiviteit van vakbeurzen voor het introduceren van die nieuwe producten? Mijn naam is Ruth Hage, 22 jaar oud en studente International Business and Languages aan de Hogeschool Zeeland. In het kader van mijn afstuderen, loop ik
Lees verder...Vers van de pers! Gouden onderscheiding voor Chris Alblas Wijnproever Chris Alblas heeft het afgelopen weekend van het Concours Mondial de Bruxelles in de Slowaakse hoofdstad Bratislava een gouden onderscheiding gekregen. Voorzover bekend is hij met deze gouden onderscheiding de eerste Nederlandse wijnproever die deze in de wacht heeft gesleept. Het Concours Mondial de Bruxelles,
Lees verder...Persbericht uit Limburg Beste wijnvrienden, wederom succes voor de Apostelhoeve. Het wijntijdschrift Wine Life organiseerde een blindproeverij van 143 verschillende Rieslings uit de hele wereld en selecteerde hieruit de 26 allerlekkerste allerbeste Rieslings die zij met 1,2 of 3 ereglazen beloonden.
Lees verder...Op 25 mei a.s. van 10.00 tot 16.00 uur combineert Wijnen&zn op een eigenzinnige en eigentijdse wijze het behalen van het eerste Wijndiploma (de opstap naar SWEN 1) met leren in de praktijk door te proeven, te lunchen, vragen stellen en leren op één dag! “De begeleiding van deze dag hebben we in vakkundige handen van Marja
Lees verder...Persbericht Leiden, 24 april 2013 Wendy Gaurié nieuw gezicht bij Noordman Wijnimport Wendy Gaurié is op 1 april 2013 begonnen als nieuwe account manager van Noordman Wijnimport. Het gaat goed met Noordman en daarom heeft de directie besloten om naast Edo Kruidering, de sales afdeling uit te breiden. Gaurié’s motivatie om bij Noordman te gaan
Lees verder...Persbericht Shaken and stirred met het Californische wijnmerk De temperaturen gaan nu langzaam maar zeker stijgen en met de lente voor de deur kunnen we eindelijk weer gaan genieten. Schoenen uit, met de blote voeten in het zand en een heerlijke cocktail in de hand. Het laidback Barefoot komt deze zomer met een aantal verkoelende
Lees verder...CEO Su Birch van Wines of South Africa (WOSA) is door de internationale drankindustrie gelauwerd voor haar rol in het bevorderen van duurzaamheid in de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie. Hiermee won zij ‘The Drinks Business Green Awards Lifetime Achievement Award’ van 2013. De ‘Lifetime Achievement Green Award’ is de hoogste jaarlijkse eer in ‘’s werelds grootste programma
Lees verder...Persbericht Smaakvol en toegankelijk voor breed publiek Venlo,16 april 2013 – De restaurants van Lekker Venlo zijn bekend. Uiteraard zijn restaurants als Aubergine, De Beejekurf, Brienen aan de Maas, Galerie de Hoeve, The Scelta Institute en Valuas weer van de partij. Dit jaar compleet gemaakt met vier nieuwe gerenommeerde restaurants te weten Boschmolenplas, De Luif,
Lees verder...April 2013 Café Restaurant De Tuin Het is al jaren een begrip in Rotterdam: Café Restaurant De Tuin van de Vier Windstreken. Het etablissement huist in een klassieke villa uit 1867 met daaraan vast een later bijgebouwde glazen serre met een geweldig uitzicht over de Kralingse Plas. Bij De Tuin kan men terecht
Lees verder...Nieuws uit Haarlem, van Okhuysen! Okhuysen is de eer ten deel gevallen wijnen te mogen selecteren ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Frans Hals Museum en het Frans Hals Jaar 2013. Wij kozen voor twee schilderachtige wijnen; complex en verleidelijk, elegant en verfrissend. De wijnen zijn afkomstig uit het Franse wijngebied Limoux en
Lees verder...Breda Wijncursussen, Start Wijnbrevet volgende week Gisteravond een mooie avond beleefd met de Basiswijncursus in Breda. Wijn en Spijs van een bevlogen docent Lieske Vos was een feest. Zo is over wijn leren voor iedereen leuk. Maandag begint Lieske in de Rooi Pannen met WIJNBREVET, het laatste wijnbrevet voor de zomer. in Brabant. Kijk op
Lees verder...Asten 3 april 2013 Wie is Hugo Jr? Na de rosé, prosecco, spritz en Hugo Sr. zijn “Hugo Prosejito Jr. en Hugo Sprizzante Jr. 0.2L” onderweg naar Nederland. Deze maand stellen zij zich voor aan de Nederlandse consument! Hun grote broers 0.75L zijn al even in Nederland verkrijgbaar en worden omschreven als het nieuwe zomerdrankje!
Lees verder...