Vier nieuwe toprestaurants bij Lekker Venlo

mondPersbericht

Smaakvol en toegankelijk voor breed publiek

Venlo,16 april 2013 – De restaurants van Lekker Venlo zijn bekend. Uiteraard zijn restaurants als Aubergine, De Beejekurf, Brienen aan de Maas, Galerie de Hoeve, The Scelta Institute en Valuas weer van de partij. Dit jaar compleet gemaakt met vier nieuwe gerenommeerde restaurants te weten Boschmolenplas, De Luif, Lounge 44 en Roerganger. Clevers IJssalon verzorgt wederom het nagerecht, LinaBoozz en Milk & Cookies zorgen voor de versnaperingen.

Verleiding

Op 21, 22 en 23 juni aanstaande is het weer zover. Voor het vierde jaar op rij wordt het Julianapark omgetoverd tot het gezellige, regionale ontmoetingsplek voor jong en oud. De tien deelnemende restaurants zullen er gezamenlijk voor zorgen dat iedere bezoeker zich in hogere sferen waant. De chefs zullen hun uiterste best doen om voor verrassing en verleiding te zorgen. De restaurants komen onder meer uit Venlo, Venray en Roermond en enkele voeren zelfs een Michelin-ster.  “Dit jaar is er speciale aandacht voor de jonge gasten. Zij kunnen op ontdekkingstoer gaan en bij ieder restaurant genieten van heerlijke kindergerecht “, aldus Ernst Hermsen, voorzitter Stichting Lekker Venlo.

Ontmoeten
Lekker Venlo is een ware belevenis. Een ontmoetingsplek voor de regio Noord-Limburg. Het evenement wil eenieder in de regio kennis laten maken met alle moois dat het leven te bieden heeft op culinair gebied en laten genieten van passende entertainment. Het entertainmentprogramma is zorgvuldig samengesteld, voor volwassenen, maar ook voor de jeugd. En uiteraard is er een special ingerichte kinderhoek voor de jongste bezoekers.

Op zaterdag en zondag is Lekker Venlo gratis toegankelijk en zijn culinaire hoogstandjes op een laagdrempelige wijze toegankelijk. Op vrijdagavond is de traditionele businessavond.

Voor meer informatie en het actuele programma kijkt u op www.lekkervenlo.nl

 

Junior Kamer Venlo organiseert Lekker Venlo

 

Lees ook:Wijnweekend 2009
Lees ook:Rising stars tonen hun kunsten!
Lees ook:Neerlandsch wijndiner
Lees ook:Wijndomein in Zuid-Frankrijk
Lees ook:Haarlemmer Culinair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>