De natuurlijke pracht van de Bergerac

bergerac colette 3Kom langs en proef de TOP 30 van Perswijn!
Op zondag 26 mei 2013 zal Perswijn samen met u de zomer inluiden en hun 25-jarig jubileum vieren! Dit vindt plaats in het Mövenpick Hotel in Amsterdam tijdens de Perswijn Zomerproeverij.

Het C.I.V.R.B. Bergerac, de overkoepelende organisatie van de Bergerac wijnen, nodigt u uit op hun stand om de beste AOC wijnen van de Bergerac te komen proeven. Ronald de Groot, hoofdredacteur van Perswijn, is naar de Bergerac gegaan en heeft uit een brede wijnselectie een TOP 30 samengesteld. Deze gaan wij op 26 mei aan u presenteren.

Deze TOP 30 van bekende en minder bekende AOC’s laat u de Bergerac wijnen ontdekken en herontdekken. Hoewel het een kleine wijnstreek is, heeft de Bergerac met zijn 13 AOC’s alle kenmerken van een Grand Vignoble. Naast de bekende AOC Bergerac (rood, rosé en droge witte wijn) en de zoete witte AOC Côtes de Bergerac, kunt u tijdens de Zomerproeverij ook de mooie terroirwijnen komen proeven: de rode AOC Côtes de Bergerac, de Pécharmant en de Montravel, of de zoete AOC’s Monbazillac, Saussignac, Haut-Montravel, Rosette en Côtes de Montravel. Er zijn Bergerac wijnen voor iedereen, in alle geuren, kleuren en smaken. Een cadeau van de natuur! Hieronder vindt u de complete lijst van de Perswjin TOP 30.

Wij verwelkomen u van harte op onze stand!

Informatie over de Zomerproeverij:

Mövenpick Hotel, Amsterdam
Zondag 26 mei 2013
12.00 – 17.30 uur

Lees ook:Bergerac, wijnen van de toekomst
Lees ook:PERSWIJN BESTAAT 25 JAAR
Lees ook:Verleidelijke Bergerac-wijnen
Lees ook:Perswijn Zomerproeverij
Lees ook:25 mei Grote proeverij in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>