“Wassenaar – Koken vanuit tevoren gekozen wijnen. De Italianen doen dat al eeuwenlang. Eerst de wijn uitkiezen en dan met de Chef er mooie gerechten bij maken. Ons concept noemen wij Vino-Primo-di-Cibo! De vinologen Floris Schutter en Hans Dijkstra introduceren 4 prachtige Italiaanse wijnen. De vinologen schetsen het ‘palet’ van smaken. Daarna geven zij Chef Francesco de opdracht daarbij leuke, kleine gerechten op het menu te zetten, die door iedereen zijn te maken. In ons kookatelier o.l.v. Chef Francesco. Wederom: voor allemaal geldt het motto: Leuk, leerzaam en lekker!”
Wat een leuk initiatief. Wat jammer dat het tamelijk ver weg is. Graag zou ik hier bij aanwezig zijn! Lekker mee praten en proeven! Zal ongetwijfeld een succes worden!
Woont u dichterbij, dan is dit wel een aanrader!
Lees ook:Restaurant Vaartsche Rijn doet maandelijkse GroenteJAM
Lees ook:Spannend drieluik over Food&Wine bij het WIjncoachingbureau
Lees ook:Word jij Vinoloog van het jaar?
Lees ook:Zestien aankomend vinologen beantwoorden alle wijnvragen via Twitter
Lees ook:Magneet verbetert je wijn