De BevBizard is een magneet die nieuw is op de markt.
Heel apart is hij.
Je doet hem op de fles en de wijn gaat er doorheen, neemt zuurstof op terwijl hij door een magneet heen gaat.
Volgens de makers is hij geweldig. Dit weekend heb ik hem getest met een paar vrienden…
Zo iedere twee maanden hebben we een kookavond met een aantal vrienden. De vrouwen gaan dan uit eten, wat zij ook leuk vinden (veel roddelen) en wij gaan koken en zuipen.
Dit weekend hebben we zelf ravioli gemaakt, wildzwijn en brownie zelf gemaakt en allerlei andere lekkernij bereid…
En ik had de BevWizard meegenomen. Ik had hem gratis gekregen van de producent, in ruil voor een enquete. Een stagiare daar gaat erop afstuderen.
Een magneet verbeterd je wijn. Smoother, minder tanine, ouder. Bull shit dachten we allemaal van tevoren. We waren met zijn vijfen. Allemaal geloofden we niet in de werking van dit ding. Maar na drie rode wijnen te hebben geprobeert, waarvan we ongeveer de helft blind hebben geproefd, concludeerden we unaniem dat de BevWizard wel degelijk een effect heeft.
Hij maakt de wijn zachter, minder tanine, lekkerder!
Ongelofelijk!
Ik ben er nog steeds een beetje overstuur van… Hoe kan zoiets nou echt werken, haha. Grappig eigenlijk wel…
Lees ook:Alles wat je wilt weten over tanine…
Lees ook:Rode wijn is goed voor je tandvlees
Lees ook:Wat is eigenlijk Cabernet Franc?
Lees ook:Reageerbuis decanter
Lees ook:Lekker weer voor witte slobberwijn
Jullie lijken me een mooi stel het is toch geen joke geef me meer informatie en de prijs graag
30 dollar en nog niet in Europa te krijgen…