Leg je favoriete wijnen vast met Wine Scout

Alweer een nieuwe app voor wijnliefhebbers: Wine Scout. Met deze nieuwe iPhone-app kun je je wijnontdekkingen vastleggen en delen. Bij het opstarten van de app laat Wine Scout zien welke wijnen er bij jou in de omgeving zijn ‘gescout’. Maar je kunt de app ook gewoon gebruiken om zelf vast te leggen welke wijnen je lekker vindt.

Elke wijnontdekking is gekoppeld aan een locatie, dus je kunt ook de lekkere wijnen in jouw lokale supermarkt vastleggen. Of de wijnontdekkingen in een restaurant waar je vaak komt. Bij het invullen geef je aan hoeveel een fles kost, hoeveel hartjes de wijn krijgt (maximaal 5) en waarom hij lekker is. Het enige wat je hoeft te doen is het maken van een foto van het etiket.

De app is ontwikkeld door het Britse Nakedwines.com.

De testers van de iPhoneclub zijn echter niet helemaal tevreden: de app schijnt nogal vaak te crashen en ook onzinnige locaties te scouten..

Lees hier het verslag

Lees ook:Leuke nieuwe site waar je wijn met eigen etiket kan krijgen
Lees ook:Wat is nieuwe wereld en wat is dan oude wereld?
Lees ook:My Favorite Wines: leg je favoriete wijnen vast
Lees ook:Een spel voor de Kerst: Het Wijnspel
Lees ook:Wine Match

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>