Torres viert 10e verjaardag in China

Michael A. Torres is Man of the Year volgens Decanter en velen kennen zijn wijnen. Hij ziet kennelijk veel markt in China, want zijn 10 jarig feestje gaat hij vieren op 19 april 2007 in het  Ritz-Carlton Hotel in Beijing.  

Michael A. Torres wordt gezien als DE wijnleider van Spanje en vecht voor Spaanse kwaliteitswijnen wereldwijd en doet dat al 40 jaar. Hij heeft wijngaarden in Spanje, Chili en Amerika. De Torres wijnen worden in 130 landen verkocht.

Lees ook:Wijnkoperij van Eesteren heft het wijnglas op het strand
Lees ook:Torres’ Santa Digna nu met Fairtrade-logo
Lees ook:Torres Cordillera Brut
Lees ook:Spaanse wijnmakers verbonden in strijd tegen klimaatveranderingen
Lees ook:Torres promoot musical Zorro

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Torres viert 10e verjaardag in China

 1. Pieter

  Mooie prestatie. Laatst dronk ik de Chardonnay uit Chili, mooi glas wijn. Evenals de dessertwijn, Moscatel Oro.

    /   Reply  / 
 2. vicky

  hey,

  ik heb een vraagje zijn jullie al naar torres gegaan?zowel zou ik heel graag het adres willen weten want ik vertrek binnen drie weken naar spanje en ik zou zo graag met mijn vriend eens naar die wijnplaats gaan van torres.
  want ik ben er over een paar jaar geweest met een groep en ik vond dat wel eens leuk om te gaan.
  dus vraag ik het aan jullie of jullie een adres hebben of een website van torres want ik zou er zo graag eens terug naar toe gaan.

  dank u bij voorbaat
  ggroetjes vicky

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>