Proeven en kijken bij Herfseditie “Smaak van de Streek”

Wil je nog een leuk uitje op de valreep voor deze zaterdag 29 september. Ga dan naar de ‘Smaak van de Streek’ op de Eemkade in Amersfoort! De herfsteditie!

“Wat hebben we veel deelnemers op 29 september, maar liefst 40! Dat is een nieuw record. Maar nog belangrijker is de hoeveelheid producten die we hebben. Volop appels en peren, extra veel aardappels in grote hoeveelheden (het is immers het thema product van de Week van de Smaak), knapperig brood, smaakvolle kaas (van koe, geit en schaap!), honing, worst, vlees van ‘biovleesbestellen’ en de Eemlandhoeve, verse knoflook van onze eigen Kees, groenten van het Voedselkollektief, Willem en Drees en uit de moestuin van Tuinpark Laakzijde uit Vathorst.  Kortom volop lekkere basisproducten uit de buurt om uw boodschappentas eens goed te vullen! Maar ook onze specialiteiten zijn er weer: jams, nougat, bier, wijn, paardenmelk, mosterd, herten en wildzwijnstoofpotjes, pie’s en speciaal deze keer op de markt gerookte zalm.”

Ook aan de wijn zal het u niet ontbreken. De wijngaard “Aan de Breede Beek”  is aanwezig.  Alle ingrediënten voor een prachtige zaterdag zijn aanwezig!

Lees ook:Open dag op Wijngaard de Wageningse Berg
Lees ook:Lenteproeverij Hongaarse wijnen
Lees ook:Oogst Achterhoek dit jaar 40.000 flessen
Lees ook:Great Sale bij de Wijnboerderij in Soest
Lees ook:Sallandse aspergetelers houden open dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>