N,R&F van vandaag de dag

Dit weekeinde in Ulvenhout de Ulvenhout Culinair! In de tuin aan de Pekhoeve, gelegen aan de Dorpstraat te Ulvenhout, omgetoverd tot een intiem terras, waarbij ruimschoots de mogelijkheid wordt geboden om culinair te genieten. Een van de deelneemsters is Lieske Vos. Wijn-spijs specialisme ten top!

 

Geen recente blog, maar daarom niettemin een mooie! Omdat het toch in het Nederlandse straatbeeld nog lang geen zomer is, kun je lekker op de iPad, de E-reader of gewoon op de computer  lezen over bijvoorbeeld: “Palo Cortado is een zeldzame wijn met de geur van een Amontillado en de smaak van een Oloroso-sherry. Palo Cortado wordt steevast vergeten als de ‘Grote Zeven’ stijlen van sherry worden opgesomd.”  Bron: Vinssima’s blog!

 

Bizar maar wel onderzocht! “1 Michelinster zorgt in New York voor 44 procent hogere prijzen, 3 sterren drijven de prijs met 88 procent omhoog.”
Dan kun je beter net onder de top eten! Lekker en goed voor de portemonnaie.

 

Wauw, ook ik ben een zzp’er! Vind dit dus een heel bijzonder project.  Waar ik het over heb? Lees het blog van Glancy van Elst maar eens!

“Zonder!”

 

Ik moet zeggen dat ik het een erg leuke site vind. “De Bruinebonenbende”! Geweldig, hoe verzin je het. Vraag me niet hoe ik er terecht kwam, maar opeens was ik “helemaal in de bonen”. Denk dat je daar ook verrukkelijke wijnen bij kunt drinken! Kijk zelf eens even op de bruinebonensite.

 

 

Lees ook:Hoeveel weet jij van wijn?
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:N,R &F van vandaag de dag
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Meer dan 80% van de Fransen kent bio-wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>