Goede doel voor Running Dinner georganiseerd door JCI Drechtsteden 2012 bekend!

Het Running Dinner is een fundraise avond voor 250-300 gasten uit het zakelijk en ondernemend netwerk van de Drechtsteden.

 

Het idee achter het Running Dinner is de gasten per stel (tafelpartners) het voor- hoofd- en nagerecht genieten in 3 verschillende restaurants. De gasten maken zo te voet en per boot een culinaire rondreis door het centrum van Dordrecht en de restaurants gelegen aan de oevers van Papendrecht en Zwijndrecht. Door de steeds wisselende gezelschappen is het Running Dinner tevens een prima gelegenheid om te netwerken. Het evenement kent een dress code: Black Tie. Hiermee willen we tot uitdrukking brengen dat het niet zomaar een feestje is.

 

Het Running Dinner wordt georganiseerd door Junior Chamber International (JCI Drechtsteden) voorheen

De Junior Kamer. Dit is een vereniging voor jonge ondernemende mensen die persoonlijke ontwikkeling en iets wezenlijks kunnen betekenen voor de maatschappij, combineren met zakelijk netwerken. Het Running Dinner is daarmee een evenement dat aansluit op de pijlers Business en Community van de JCI Organisatie.

 

Het goede doel wordt gekozen door de Running Dinner Commissie in nauwe samenspraak met de hoofdsponsor. JCI zet zich internationaal in voor vele goede doelen, vaak ver van huis. Bij de keuze voor het goede doel van het Running Dinner is vereist dat het goede doel een lokaal karakter heeft. Dat wil zeggen; de uitvoering van het goede doel moet (de inwoners van) de Drechtsteden ten goede komen.

 

JCI Drechtsteden organiseert dit jaar weer een groot Running Dinner en wel op zaterdag 8 september.

 

Voor 2012 is het goede doel waar JCI Drechtsteden met het Running Dinner geld voor inzamelt Stichting Trivium Lindenhof! Met de opbrengsten wil JCI Drechtsteden bijdragen aan het personenvervoer voor de gezinsvervangende tehuizen. Een fantastische organisatie die door haar activiteiten voor de samenleving nauw aansluit bij de doelen van JCI Drechtsteden. ‘We zijn heel blij met de aandacht die JCI Drechtsteden met dit evenement vestigt op onze stichting!’ volgens mevrouw De Jonge van Trivium Lindenhof.

 

Zonder sponsors kan het evenement geen doorgang vinden en JCI Drechtsteden is verheugd dat op 11 mei bekend is geworden dat AA Lease de hoofdsponsor wordt voor het Running Dinner. AA Lease is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement. ‘In 2010 kon JCI Drechtsteden door de organisatie van het Running Dinner 23.000 euro aan de Dierenbescherming Rijnmond en Jeugd Sportfonds afdeling Drechtsteden doneren. Dat jaar was de begroting ruim voor het evenement rond,’ aldus Marco Stehouwer van JCI Drechtsteden. ‘We merken dat bedrijven het moeilijk hebben op dit moment. Het kost veel moeite om sponsors voor het evenement bij elkaar te krijgen. Gelukkig is door de substantiële financiële steun van AA Lease en de bijdrage van het Rabofonds, ondersteuning vanuit Rabobank Drechtsteden aan maatschappelijke, economische, duurzame en culturele projecten in de Drechtsteden, een belangrijke stap gezet op weg naar het Running Dinner op 8 september 2012.’

 

Nadat de gasten heerlijk hebben gegeten wordt de avond afgesloten in de startlocatie met een spetterend feest. Voor meer informatie: www.running-dinner.nl.

 

 

Lees ook:Neerlandsch wijndiner
Lees ook:TEFAF dé kunst- en antiekbeurs!
Lees ook:Vier nieuwe toprestaurants bij Lekker Venlo
Lees ook:Het Neerlandsch wijndiner
Lees ook:Tweede editie Rieslingweek – 1 tot 17 juni 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>