Wijnsalon in oude apotheek

Hotel Pulitzer in Amsterdam heeft een wijnsalon geopend, in een oude, monumentale apotheek. Bij het dineren staat de wijnkeuze centraal. Voor Wijnsalon De Apotheek is hotel Pulitzer een exclusieve samenwerking aangegaan met Terra Vitis-wijnen. De Apotheek fungeert tevens als de thuisbasis van de nieuwe Terra Vitis Wineclub Amsterdam.

Monumentenzorg

De voormalige apotheek beschikt nog over het originele interieur uit 1800. Het is gelegen aan de Reestraat en vormt zo een typische Amsterdamse setting middenin de Jordaan. De Apotheek valt onder Monumentenzorg, is onderdeel van Restaurant Keizersgracht 238, maar kent een eigen concept.

De wijnsalon is dagelijks geopend en biedt diners gebaseerd op wijnkeuze. Op de kaart staan alleen Terra Vitis-wijnen, duurzame wijnen gemaakt met groot respect voor mens, natuur en milieu.

Opening

De Apotheek werd donderdag 12 mei geopend door Ferencz Deli, ambassadeur van Terra Vitis in Nederland, en Jos de Groot, f&b-manager van het hotel. Na een masterclass duurzame wijnbouw konden gasten de wijnen proeven. Vanaf 16 mei zal de Wijnsalon echt zijn deuren openen voor het publiek en kan dit concept door iedereen uitgeprobeerd worden.  Voor groepen is de Wijnsalon vanaf 12.00 uur geopen; individueele gasten kunnen ‘s avonds terecht.

Bron

Lees ook:By the Grape opent vandaag eerste duurzame wijnwinkelketen
Lees ook:CITY IDENTITY APARTMENTS WINT 10 MAANDEN NA OPENING PRESTIGIEUZE WORLD TRAVEL AWARD
Lees ook:Solaris by Wester
Lees ook:Wijn = het gegiste sap van druiven
Lees ook:Bring your own food and sipp our wine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>